Творчий звіт

ЗМІСТ

Фотогалерея

Відео

пʼятницю, 11 грудня 2015 р.

      В Скадовському районі 9 грудня закінчився І етап Всеукраїнського конкурсу "Учитель року - 2016" в номінаціях "Захист Вітчизни", "Історія", "Англійська мова".





      Вчителі, які приймали участь в конкурсі виконували конкурсні завдання : "Освітній проект", "Урок", "Фахова майстерність" -  контрольна робота , "Майстер клас". На фінальному етапі учасники показували  відеопрезентацію «Візитна картка конкурсанта», також було представлення "Освітнього проекту" та домашнє завдання "Я творча особистість". Я вітаю всіх переможців та бажаю їм перемоги в другому обласному етапі Всеукраїнського конкурсу "Учитель року - 2016". 



5 коментарів:

  1. Ви - творча людина. Успіху Вам у подальшій професійній діяльності!

    ВідповістиВидалити
  2. Олександр Олександрович досвідчений педагог, якого поважають колеги та учні. Процвітання Вам та перемог на професійній ниві.

    ВідповістиВидалити
  3. Шановний, Олександр Олександрович, завдяки Вам, ми віримо в перемогу. Ви щирий патріот нашої країни, приклад для молоді! Щира людина з великим серцем, бажаємо перемоги у всіх Ваших починаннях. Аlеxsаndr79.blоgsроt.соmВіАlеxsаndr79.blоgsроt.соmримо в Вашу перемогу! Слава Україні! Героям Слава!!!

    ВідповістиВидалити
  4. Олександр Олександрович, бажаю успіху в подальній професійній діяльності, натхнення та перемог!!! Слава Україні!!! (Калкатін В.М.)

    ВідповістиВидалити